Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: T21013

Grieks op reis

Grieks op reis
Cursuscode: T21013

Wil je naar Griekenland op vakantie? Wil je meer dan ‘’efcharisto’’ en ‘’parakalo’’ zeggen?  Wil je een kort gesprekje voeren met de Grieken?

In deze korte cursus leer je om eenvoudige gespreken te voeren, die handig kunnen zijn tijdens je vakantie in Griekenland.

We gaan verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijkse leven behandelen. Er wordt uitleg van de grammatica gegeven. Het accent ligt op het belang van praten: er wordt veel aandacht aan de uitspraak.

Na afloop van de lessen ben je in staat om een kort gesprek in het Grieks te voeren. 

Lesmateriaal: U hoeft geen boek te kopen. Het lesmateriaal krijgt u per email van de docente elke keer en u gaat zelf afdrukken. U kunt ook uw  iPad in de klas meenemen.

Woensdag 30 maart 2022
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 155,00
Mw. E. (Effi) Koutsioumpa
19:00 - 20:30
Locatie: De Speeldoos (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
E. (Effi) Koutsioumpa
E. (Effi) Koutsioumpa
Ik zou mij graag aan u willen voorstellen: Ik ben geboren en getogen in Athene, in Griekenland. Grieks is mijn moedertaal en Frans ook. Mijn interesse voor Frans en Nieuwgrieks begon al op de basisschool: ‘’L’école des Ursulines’’ in Athene, Griekenland. Daarna heb ik ‘’Franse taal en letterkunde’’ gestudeerd in Parijs in Frankrijk, op de Universiteit van de Sorbonne en ben gediplomeerd docent Frans. Verder heb ik gewerkt op een middelbare privéschool en heb in Griekenland lesgegeven in zowel Frans als Nieuwgrieks aan cursisten met verschillende achtergronden, kinderen en volwassenen. Sinds 2012 geef ik in Nederland lessen Frans en Nieuwgrieks. Daarnaast geef ik sinds 2017 met veel plezier les op de Volksuniversiteiten in Utrecht, Nieuwegein en Baarn en heb ik mijn eigen onderneming. In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Plezier hebben in het leren staat voorop. Alors bienvenue en καλώς ήρθατε (kalos irthate = welkom)!