Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen

Talen

Dit jaar biedt de Volksuniversiteit Baarn weer een ruime keuze op het gebied van taalcursussen. De meeste cursussen duren zo'n twintig weken, maar heeft u meer behoefte aan een vakantiecursus, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze docenten zijn native speakers, erkend en hebben de benodigde ervaring. Wilt u snel en eenvoudig een vreemde taal leren? Schrijf u dan vandaag nog in voor uw favoriete taalcursus.

Volksuniversiteit Baarn biedt au pairs de mogelijkheid om de taal te kunnen leren en tegelijkertijd elkaar te kunnen ontmoeten. Het is fijn om ervaringen uit te wisselen. De cursus van de Volksuniversiteit Baarn is een uitdagende en leuke manier om de Nederlandse taal te leren. 

Lees meer
Binnenkort: Nederlands
Nederlands voor Au Pairs-gevorde... 10 x op Di. 28-01-2020 9:30 - 11:00

Door een cursus Engels te volgen leert u de Engelse taal beheersen. Met behulp van de Engelse taal kunt u met vele mensen over de gehele wereld communiceren! Dit is niet alleen handig tijdens vakanties, maar ook voor zakelijke doeleinden, studies en stages is een cursus Engels van onschatbare waarde. Schrijf u vandaag nog in voor een cursus Engels van Volksuniversiteit Baarn.

Lees meer
Binnenkort: Engels
Conversational English (B1) 20 x op Ma. 30-09-2019 19:00 - 20:30

Frankrijk als vakantieland trekt jaarlijks vele Nederlandse toeristen, maar ook de Franse cultuur, familie - of zakenrelaties en de mogelijkheden van studie of stage in een Franstalig land wekken bij velen de behoefte om het Frans (beter) te leren spreken en verstaan. Volg daarom een cursus Frans Conversatie en maak uzelf deze prachtige taal eigen!

Lees meer
Binnenkort: Frans
Frans conversatie (B1/B2) 20 x op Do. 03-10-2019 19:00 - 20:30

Italië is een prachtig mediterraan land dat bekend staat om haar mode, heerlijke eten en zachte klimaat. Het is daarom niet verrassend dat jaarlijks zo'n 700.000 Nederlanders Italië als vakantieland verkiezen. In Italië spreekt men Italiaans of zoals de Italianen zeggen Italiano. Dit is een Romaanse taal die vele dialecten kent. Bij de cursussen Italiaans van de Volksuniversiteit Baarn ligt de focus op het standaard-Italiaans. Deze vorm van het Italiaans wordt in Italië door 30 miljoen inwoners gesproken.

Lees meer
Binnenkort: Italiaans
Italiaans voor beginners (A0/A1) 20 x op Ma. 30-09-2019 19:00 - 20:30

Heeft u vrienden of familie in Portugal wonen? Of gaat u er op vakantie om te genieten van het warme klimaat, de zee en de natuur? Volg dan nu een cursus Portugees en maak uzelf de taal eigen. Doordat Portugal in het verleden veel delen van de wereld heeft veroverd is Portugees niet alleen de officiële taal van Portugal maar ook van meerdere Afrikaanse landen en van Brazilië, hoewel de uitspraak en de grammatica wel verschilt bij Brazilianen. Portugees leren is daarom ook heel handig wanneer u bijvoorbeeld naar Mozambique of Angola op vakantie of op zakenreis gaat. Schrijf u daarom vandaag nog in voor een cursus Portugees aan de Volksuniversiteit Baarn.

Lees meer
Binnenkort: Portugees
Portugees voor beginners (A0/A1) 20 x op Di. 01-10-2019 20:30 - 22:00

Rusland is qua oppervlakte het grootste land ter wereld, Het is zelfs twee maal zo groot als het op één na grootste land Canada. Het ene deel van Rusland ligt in Europa en het andere deel in Azië.

Lees meer

Spaans is op het Chinees na de meest gesproken taal ter wereld. De taal wordt niet alleen in Spanje gesproken maar ook bijna in heel Zuid- en Midden-Amerika. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan landen zoals Mexico en Colombia. Door Spaans te leren kunt u zich dus redden in heel veel verschillende landen! Volg daarom nu een cursus Spaans en maak u deze wereldtaal eigen.

Lees meer
Binnenkort: Spaans
Spaans voor beginners (A0/A1) 20 x op Di. 01-10-2019 19:00 - 20:30
Spaans voor beginners (A0/A1) 20 x op Di. 01-10-2019 20:30 - 22:00

Bij de talencursussen die de Volksuniversiteit Baarn aanbiedt ziet u een ERK niveau aanduiding. Deze niveau aanduiding is een hulpmiddel voor u om te bepalen of de cursus voor u geschikt is. Het systeem is ontworpen om binnen Europa voor alle leerlingen en alle andere mensen die een taal leren het niveau van hun taalbeheersing vast te stellen: een cursist die in Spanje niveau A2 heeft voor Frans is dus net zo goed als een Nederlandse leerling die A2 heeft voor Frans. Als u de niveau beschrijvingen wilt bekijken, ga dan naar
http://www.erk.nl