Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen

Talen

Komend seizoen biedt de Volksuniversiteit Baarn weer diverse taalcursussen aan. Deze  cursussen duren tien of twintig weken. Al onze docenten zijn native speakers, erkend en hebben de benodigde ervaring. Wilt u snel en eenvoudig een vreemde taal leren? Schrijf u dan vandaag nog in voor uw favoriete taalcursus.

Wij raden u aan te wachten met de aanschaf van het lesmateriaal totdat u de bevestiging van doorgang van de cursus heeft ontvangen.

 

Door een cursus Engels te volgen leert u de Engelse taal beheersen. Met behulp van de Engelse taal kunt u met vele mensen over de gehele wereld communiceren! Dit is niet alleen handig tijdens vakanties, maar ook voor zakelijke doeleinden, studies en stages is een cursus Engels van onschatbare waarde. Schrijf u vandaag nog in voor een cursus Engels van Volksuniversiteit Baarn.

 

Lees meer

Bent u van plan om naar Griekenland te gaan ... de Grieken maken graag een praatje met u.  En de Grieken waarderen het zeer wanneer ze in hun eigen taal worden aangesproken, waardoor u optimaal kunt genieten van de Griekse gastvrijheid. Bovendien leert u door het intensief spreken en lezen van Grieks tijdens een Cursus Grieks aan de Volksuniversiteit Baarn tevens de Grieken en hun cultuur beter kennen! Wilt u deze bijzondere taal goed leren spreken? Schrijf u dan vandaag nog in voor een Cursus Grieks.

 

 

Lees meer
Binnenkort: Grieks
Grieks op reis 10 x op Wo. 30-03-2022 19:00 - 20:30

Frankrijk als vakantieland trekt jaarlijks vele Nederlandse toeristen, maar ook de Franse cultuur, familie - of zakenrelaties en de mogelijkheden van studie of stage in een Franstalig land wekken bij velen de behoefte om het Frans (beter) te leren spreken en verstaan. Volg daarom een cursus Frans Conversatie en maak uzelf deze prachtige taal eigen!

Lees meer

Italië is een prachtig mediterraan land dat bekend staat om haar mode, heerlijke eten en zachte klimaat. Het is daarom niet verrassend dat jaarlijks zo'n 700.000 Nederlanders Italië als vakantieland verkiezen. In Italië spreekt men Italiaans of zoals de Italianen zeggen Italiano. Dit is een Romaanse taal die vele dialecten kent. Bij de cursussen Italiaans van de Volksuniversiteit Baarn ligt de focus op het standaard-Italiaans. Deze vorm van het Italiaans wordt in Italië door 30 miljoen inwoners gesproken.

 

Lees meer
Binnenkort: Italiaans
Italiaans op reis (A0/A1) 10 x op Ma. 28-03-2022 19:00 - 20:30

Heeft u vrienden of familie in Portugal wonen? Of gaat u er op vakantie om te genieten van het warme klimaat, de zee en de natuur? Volg dan nu een cursus Portugees en maak uzelf de taal eigen. Doordat Portugal in het verleden veel delen van de wereld heeft veroverd is Portugees niet alleen de officiële taal van Portugal maar ook van meerdere Afrikaanse landen en van Brazilië, hoewel de uitspraak en de grammatica wel verschilt bij Brazilianen. Portugees leren is daarom ook heel handig wanneer u bijvoorbeeld naar Mozambique of Angola op vakantie of op zakenreis gaat. Schrijf u daarom vandaag nog in voor een cursus Portugees aan de Volksuniversiteit Baarn.

 

Lees meer

Spaans is op het Chinees na de meest gesproken taal ter wereld. De taal wordt niet alleen in Spanje gesproken maar ook bijna in heel Zuid- en Midden-Amerika. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan landen zoals Mexico en Colombia. Door Spaans te leren kunt u zich dus redden in heel veel verschillende landen! Volg daarom nu een cursus Spaans en maak u deze wereldtaal eigen.

 

Lees meer

Bij de talencursussen die de Volksuniversiteit Baarn aanbiedt ziet u een ERK niveau aanduiding. Deze niveau aanduiding is een hulpmiddel voor u om te bepalen of de cursus voor u geschikt is. Het systeem is ontworpen om binnen Europa voor alle leerlingen en alle andere mensen die een taal leren het niveau van hun taalbeheersing vast te stellen: een cursist die in Spanje niveau A2 heeft voor Frans is dus net zo goed als een Nederlandse leerling die A2 heeft voor Frans. Als u de niveau beschrijvingen wilt bekijken, ga dan naar
http://www.erk.nl