Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: H20001

Paddenstoelen fotografie

Paddenstoelen fotografie
Cursuscode: H20001

Een van de mooiste foto onderwerpen ieder jaar in de herfst zijn de paddenstoelen. In al hun vormen en kleuren zijn ze heel fotogeniek. Paddenstoelenfotografie valt onder de noemer macro fotografie. Je kunt in alle rust je camera uit testen op een relaxt onderwerp dat niet weg loopt. Maak gebruik van het licht, varieer in standpunten en in objectieven, wees creatief met water en een reflectiescherm. Fotografeer vanaf statief of rijstzak en leer je camera beter kennen.

 

De cursus is verdeeld over drie dagen. De eerste module is een avond met theorie, inspirerende voorbeelden en een opdracht. Het tweede deel is een volle praktijkochtend op stap in een bos naar keuze. De derde en afsluitende module is een avond waarin we de resultaten bespreken en een korte demonstratie geven over het nabewerken van de gemaakte foto’s.

 

Elk type camera kan deelnemen en je weet al wel hoe je camera werkt. Na deze cursus beheers je de camera nog beter, kijk je anders naar je omgeving en ben je geïnspireerd om vaker zelf op pad te gaan.

Donderdag 8 oktober 2020
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 87,50
Dhr. B. (Bart) Stornebrink
19:30 - 21:30
Locatie: Nutsgebouw (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Bart) Stornebrink
B. (Bart) Stornebrink
Bart Stornebrink (www.bartfotografie.eu) is een allround beroepsfotograaf en geeft al jaren fotografieworkshops en fotocursussen en begeleidt fotoreizen. Voor hem is fotograferen het vastleggen van je eigen emotie. De foto is pas geslaagd als je dat weet over te brengen. De techniek staat daaraan ten dienste maar is niet het uitgangspunt. Het is handig om te weten hoe het gereedschap werkt, maar bij het maken van een goede foto komt meer kijken. Bart toont u alle succesfactoren voor het maken van een pakkende foto.