Cursuscode: T19015

Spaans voor beginners (A0/A1)

Cursuscode: T19015

Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag Spaans willen leren, maar nog geen of slechts geringe voorkennis hebben. U leert te communiceren in het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Aan het eind van deze cursus bereikt u niveau A1: u kunt zich redden in eenvoudige situaties.
U moet rekenen op 2 à 3 uur thuiswerk per week.

Dinsdag 1 oktober 2019
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.L. (Maria) Prat Luengo
Boeken: Con gusto 1 Tekstboek + online MP3, Con Gusto 1 werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
M.L. (Maria) Prat Luengo
Mariluz Prat Luengo woont al ruim 16 jaar in Nederland, maar heeft Spaanse roots. Ze komt uit Zaragoza, de op vijf na grootste stad van Spanje. Ze geeft Spaans op allerlei niveaus bij verschillende Volksuniversiteiten en andere taleninstituten.