Cursuscode: P19009

Ontdek je enneatype en wat kun je er mee

Cursuscode: P19009

Wil je meer weten over het Enneagram en inzicht krijgen in je vaak onbewuste gedrag dan ben je van harte welkom bij deze twee workshops. Je gaat zelf aan de slag om je Enneatype te ontdekken. Je leert je sterke en minder sterke kanten kennen, wat je valkuilen zijn en hoe je die kunt vermijden. Gedragspatronen aanpassen of zelfs loslaten zorgen ervoor dat je andere kwaliteiten gaat ontwikkelen en effectiever wordt.

Het enneagram bestaat uit negen basistypen van ons gedrag. Ieder mens herkent alle negen typen meestal wel in zijn/haar leven, maar bij iedereen is er één dominant. Dit dominante type verklaart waarom wij ons op een bepaalde manier gedragen en ook waarom wij een bepaalde kijk op de wereld hebben.

Donderdag 26 maart 2020
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. J.A.D.M. (Jopie) Willekes
J.A.D.M. (Jopie) Willekes