Cursuscode: P19005

Geest, ziel en persoonlijkheid; de mystiek van het leven

Cursuscode: P19005

We bewandelen tijdens deze lezing de weg van de mystiek. De mystiek die aangeeft dat alles een zin heeft, dat alles een betekenis heeft, en dat alles met elkaar verbonden is. Als dat waar is, dan zou vanuit die mystiek ook alle waarom en waarvoor vragen beantwoord moeten kunnen worden. Waarom ben je wie je bent, denk en voel je zoals je denkt en voelt, gebeuren er dingen in je leven of juist niet....

Tijdens deze lezing maakt Rob Droog gebruik van de kennis en inzichten uit de Bijbel, Theosofie, Psychosofia/Zohra Noach, Pim van Lommer, Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Caroline Myss, Jed McKenna, Richard Bach, Bhagwan shree Rajneesh, Eckart Tolle.

Woensdag 5 februari 2020
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Dhr. R. (Rob) Droog
R. (Rob) Droog
Rob Droog is ruim ervaren in het geven van trainingen, cursussen en individuele begeleiding en is breed georiënteerd op het vlak van de psyche van de mens. Rob is oprichter/directeur van Blijvend anders en is als professional geregistreerd en heeft naast zijn werkzaamheden als maatschappelijk werker ook een eigen praktijk.