Cursuscode: P19003

Ayurveda, het recept voor een gezond leven

Cursuscode: P19003

Ayurveda is een duizenden jaren oud systeem van kennis over hoe je gezond en fit blijft. Heel praktisch, eenvoudig en nog steeds van nu. Het valt en staat bij je patronen. Hoe goed ken je jezelf? Weet je bijvoorbeeld welke voeding echt goed past bij je lijf? Zorgt je huidige dagritme ervoor dat je het beste haalt uit jezelf? Ayurveda is een 'way of life', een totaalsysteem om gezond en vitaal te blijven.

In zes avonden gaan we in op het ontstaan van Ayurveda; wat het vandaag de dag betekent en hoe je Ayurveda toe kunt passen in je dagelijkse leven. Wat zijn de verschillende body/mind typen (dosha's)? Hoe herken je ze en welk type ben je zelf? Je krijgt een werkboek en gaat naar huis met praktische tips en lekkere recepten om direct mee aan de slag te gaan.

Woensdag 30 oktober 2019
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sylvia) van Enter
Inschrijving nog open >
S. (Sylvia) van Enter
Ik leidde mijn leven zoals zo velen. Een commerciële baan, de drukte van een gezin, sociaal leven. Tijd om stil te staan was er niet. Niet echt. Tot mijn wake-up call. Mijn moeder overleed onverwachts, mijn man kreeg een hartaanval. Het besef kwam keihard binnen: het leven is kort. Ik wil doen in mijn leven waar mijn hart ligt, waar ik plezier in heb. Waar ik energie van krijg. Het was dát moment, dat het zaadje voor Boon by Sylvia is geplant. Het was toegeven aan het feit dat het ideale plaatje dat ik nastreefde helemaal niet zo ideaal was, voor mij. De zoektocht naar rust bracht mij naar Ayurveda. Ik leerde mezelf kennen: welke voeding past bij mij, hoe zit het met mijn invulling van de dag. ‘What makes me tick’. Nadat ik zelf rust in mijn lijf en hoofd had gevonden, ben ik mij gaan omscholen tot Ayurveda leefstijl- en voedingscoach en heb ik verschillende massage trainingen gevolgd. Het zaadje dat ik jaren geleden plantte, groeide door en is uitgegroeid tot mijn eigen Ayurveda lifestyle- en voedingspraktijk: Boon by Sylvia.