Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: K19001

Zomeroogst inmaken ... Piccalilly en Chutney

Zomeroogst inmaken ... Piccalilly en Chutney
Cursuscode: K19001

De moestuin ligt vol pompoenen, courgettes, bloemkool en nog veel meer. Wat doen we ermee? Inmaken natuurlijk. We gaan Picalilly en Chutney maken en onder het genot van een glaasje wijn gaan we een proeverij houden.

Meenemen 2 glazen jampotjes ca. 200 gram, gesteriliseerd! Iedereen krijgt een potje zelfgemaakte chutney en picalilly mee naar huis.

Kosten ingrediënten € 7,50 rechtstreeks te voldoen bij de docent.

Donderdag 19 september 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 30,00 plus € 7,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. E. (Elsje) Bruijnesteijn
19:00 - 21:00
Locatie: De Kokkerie (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Tutors: 
E. (Elsje) Bruijnesteijn
E. (Elsje) Bruijnesteijn
Elsje Bruijnesteijn is auteur van" Liever lokaal", het Gouden kookboek van 2015 en van "De Wilde Kalender", een naslagwerkje met veel informatie over wildoogsten en koken uit lokaal eten uit de seizoenen. Op de sociale media staan veel berichten over het ( wilde) eten uit Gooi & Eemland. Verder organiseert zij bij kasteel Groeneveld en op andere mooie locaties wildplukwandelingen en moestuinrondleidingen en inmaakdemonstraties. www.elsjebruijnesteijn@gmail.com