Per categorie:  Per soort:
Vacatures

De organisatie van onze cursussen is in handen van een team van zo'n 20 vrijwilligers.Naast de bestuursleden zijn er de leden van de programmacommissie en de leden van de pr-commissie. De programmacommissie bedenkt de cursussen, workshops en lezingen, zoekt de docenten erbij en onderhoudt de contacten met de docenten. De pr-commissie zorgt er op verschillende manieren voor dat de bewoners van Baarn en omgeving weet hebben van het cursusaanbod en van de VU Baarn.
De vrijwilligersgroep van Volksuniversiteit Baarn bestaat uit sympathieke, enthousiaste mensen, die ook bereid zijn te helpen met bijvoorbeeld het openen van een cursus of het bemannen van een informatiestand.
Op dit moment zijn er vacatures in de programmacommissie en de pr-commissie. Neem voor meer informatie contact op met het bureau: volksuniversiteitbaarn@planet.

Vacature Bestuur:
In verband met ziekte van de huidige secretaris komen wij graag in contact met kandidaten(m/v) voor deze functie.De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur van de Volksuniversiteit.
Ge´nteresseerd? Neem dan contact op met Piet van Zanten, voorzitter.
pietvanzanten@planet.nl
06-46090609
line

line

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: