Per categorie:  Per soort:

Inschrijving en betaling

Bij de Volksuniversiteit Baarn kunt u terecht voor een breed scala aan cursussen, workshops en lezingen. Het volledige aanbod voor het komend seizoen vindt u in het programmaboekje en op deze website.

U kunt zich inschrijven vanaf 1 juni 2015.


Inschrijvingen
U kunt zich op verschillende manieren inschrijven voor een activiteit bij de Volksuniversiteit:

• Via deze website. Ga hiervoor naar de cursus van uw keuze en klik op 'Toevoegen aan inschrijfformulier'. U kunt zich niet online inschrijven indien u niet over een e-mailadres beschikt.

Let op! U bent pas ingeschreven nadat u uw inschrijving heeft bevestigd via de instructie in de automatische email die u van ons krijgt. Houd dus direct na het verzenden van uw formulier uw email in de gaten!!!

• Door middel van een inschrijfformulier dat u kunt ophalen op het kantoor van de Volksuniversiteit of downloaden van deze website. Een inschrijfformulier moet volledig ingevuld en ondertekend worden opgestuurd naar het kantoor. Persoonlijk afleveren tijdens kantooruren is ook mogelijk. Onvolledig ingevulde formulieren kunnen helaas niet worden verwerkt.

• Telefonisch, tijdens kantooruren via telefoonnummer 035 - 5416033 (maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Inschrijving is nog geen garantie voor plaatsing. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Uw inschrijving wordt ongeveer een week voor aanvang van de cursus bevestigd.

Wachtlijst
Bij overschrijding van het maximum aantal cursisten, dat voor een cursus geplaatst kan worden, wordt een wachtlijst aangelegd. Bij een lange wachtlijst zal geprobeerd worden een extra cursus te organiseren, maar dit kan helaas niet gegarandeerd worden.

Met de inschrijving verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden en verplicht u zich tot betaling van het volledige cursusgeld. Pas na betaling van het cursusgeld is uw inschrijving definitief.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.


line
line

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: