Per categorie:







  Per soort:








Zoete en hartige taartjes met maartse viooltjes en jonge voorjaarskruiden


Onze overgrootmoeders maakten hangop. Dus waarom zouden wij dat niet een keer proberen. Schrijfster Elsje Bruijnesteijn laat zien hoe u op een eenvoudige manier snelle hangop kunt bereiden en hoe u zoete en hartige taartjes kunt maken met hangop, confituur, geurige voorjaarsbloemen jonge voorjaarskruiden. Na afloopproeven we onze hangoptaartjes met een kopje thee of een glaasje wijn en nemen de eigen gemaakte hangop mee naar huis.

Elsje Bruijnesteijn is auteur van Liever Lokaal', het Gouden kookboek van 2015 en van de Wilde Kalender, een boekje over lokaal (wild) seizoen eten. Zij organiseert wildplukwandelingen, moestuinrondleidingen en inmaakdemonstraties bij kasteel Groeneveld en andere mooie locaties.
www. elsjebruijnesteijn.nl, Facebook en Twitter

Kosten ingredinten 7,50 rechtstreeks te voldoen bij de docent.

Meenemen: een bakje om de hangop in te doen.


tijd: vrijdag 14:00-16:00 uur
startdatum:10 mei 2019
plaats:De Kokkerie Anna Paulownalaan 5A BAARN
docent: E. (Elsje) Bruijnesteijn
prijs: € 28,00
code: K18013  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  



Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: