Per categorie:  Per soort:
Fotografie voor de gevorderde fotograaf


Deze cursus is speciaal voor de fotograaf die al weet hoe de camera werkt, maar er meer uit wil halen. Het is ook een mooie vervolgcursus voor als u de basiscursus al hebt gevolgd. Deze cursus gaat dieper in op het maken van zowel een technisch als een esthetisch goede foto. Elk type camera mag gebruikt worden. We kiezen drie thema's: Landschapsfotografie, Macro fotografie en Straatfotografie. Op de eerste drie avonden wordt uitgebreid ingegaan op het thema. Vooral het plan van aanpak, veel praktijktips en te gebruiken materialen zullen aan bod komen.
Na de drie theorieavonden volgt een praktijkdag. De cursisten stemmen welk van de drie onderwerpen wordt gekozen voor deze praktijk dag. De vierde en laatste avond bespreken we de gemaakte foto's en laat de docent zien hoe je foto's nog mooier kunt maken in de nabewerking.

Bart Stornebrink is een allround beroepsfotograaf en geeft al jaren fotografieworkshops en fotocursussen en begeleidt fotoreizen. Hij is oprichter van www.kidzklix.nl en www.photounited.nl . Voor hem is fotograferen het vastleggen van je eigen emotie. De foto is pas geslaagd als je dat weet over te brengen. De techniek staat daaraan ten dienste maar is niet het uitgangspunt. Het is handig om te weten hoe het gereedschap werkt, maar bij het maken van een goede foto komt meer kijken. Bart toont u alle succesfactoren voor een pakkende foto.

Praktijkochtend is zaterdag 19 maart 2019 van 09.00 tot 13.00 uur.


tijd: dinsdag 19:30-21:30 uur
periode:5 maart t/m 2 april 2019 - 5 lessen
plaats:Theater de Speeldoos Baarn Rembrandtlaan 35 BAARN
docent: B. (Bart) Stornebrink
prijs: € 135,00
code: H18007  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: