Per categorie:







  Per soort:








Kerstdiner - een zorgeloze Kerst


Als feestelijk voorgerecht starten we met een zalmmousse gegarneerd met gerookte, rauwe zalm en mierikswortelcrème en een mini rivierkreeftencocktail gegarneerd met een gekookt rivierkreeftje. Vervolgens maken we een verse kervelsoep met een toefje koriander. Als hoofdgerecht een heerlijke hertenbiefstuk in een rode portsaus met oesterzwam en shiitake, een zuurkooltaartje en spruitjes met walnoten en een gevulde abrikoos met preisselberen. Grand dessert als toetje, crème brulée van (bloedsinaasappel), bolletje sinaasappelijs met rood fruit en gekarameliseerde amandelen en een glaasje Tia Maria met een toefje slagroom. (I.p.v. hert kan ook kogelbiefstuk van het rund). Een diner, dat je grotendeels van tevoren kunt bereiden.

Carla Boelen geeft al jaren kookworkshops voor de Volksuniversiteit, zij ontvangt u in haar professioneel uitgeruste kookstudio en leert u de kneepjes van het vak.

Kosten ingrediënten €14,50 rechtstreeks te voldoen bij de docent.

tijd: dinsdag 18:30-22:30 uur
startdatum:20 november 2018
plaats:De Kokkerie Anna Paulownalaan 5A BAARN
docent: C. (Carla) Boelen-Meulenhoff
prijs: € 45,00
code: K18005

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: