Per categorie:







  Per soort:








Authentiek Chinees (VOL)


De authentieke Chinese keuken is gebaseerd op de drie-eenheid van gemberwortel, lente-uitjes en knoflook. Wij gaan een Chinese vissoep met garnalen, krab, tahu, lente-uitje en spinazie maken, vervolgens pekingeend in flensjes met hoisinsaus, coquilles met knapperig zeewier en prei en een stuk zeewolf met shitakes, rijstwijn en roerbakken paksoi. Deze gerechten zijn allen niet scherp van smaak. Als toetje kokosijs met tropisch fruit in kokossaus.

Carla Boelen geeft al jaren kookworkshops voor de Volksuniversiteit, zij ontvangt u in haar professioneel uitgeruste kookstudio en leert u de kneepjes van het vak.

Kosten ingrediŽnten Ä13,00 rechtstreeks te voldoen bij de docent.

tijd: maandag 18:30-22:30 uur
startdatum:15 oktober 2018
plaats:De Kokkerie Anna Paulownalaan 5A BAARN
docent: C. (Carla) Boelen-Meulenhoff
prijs: € 45,00
code: K18002  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  


tijd: maandag 18:30-22:30 uur
startdatum:22 oktober 2018
plaats:De Kokkerie Anna Paulownalaan 5A BAARN
docent: C. (Carla) Boelen-Meulenhoff
prijs: € 45,00
code: K18019  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  



Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: