Per categorie:







  Per soort:









Workshop Insecten future food


Het eten van insecten wordt wel het eten van de toekomst genoemd, omdat het een duurzaam product is. Vraagt u zich wel eens af hoe we de wereldbevolking gaan voeden in de toekomst ?
In deze cursus krijgt u de gelegenheid kennis te maken met eetbare insecten voor op ons menu, in proeverijen, kookworkshops, restaurants, als streetfood of als tussendoortje.
We zullen beginnen met een korte lezing waarna we zelf aan de slag gaan met het bereiden en proeven van een paar hapjes.
Over de docent:
Daisy Stauder heeft voor haar opleiding product ontwerpen een koksopleiding gedaan.
Zij maakt graag combinaties tussen voedsel en vormgeving, met behulp van keukenproducten, food concepten en catering.

Ze heeft een niet te stillen nieuwsgierigheid naar de relaties tussen mens en voedsel; hoe eten mensen en welke rituelen en gewoonten horen hierbij ? Zij laat zich graag verwonderen tijdens haar reizen door AziŽ en Afrika en daar ontmoet ze graag de verschillende (eet)culturen.
Haar ontwerpen ontstaan vanuit vraagstukken. Ze vertaalt deze met een speelse spontaniteit.
Meenemen: Snijplank, keukenmesje, tupperware bakje om hapjes mee naar huis te nemen
IngrediŽntkosten: Ä 12,50, contant af te rekenen bij de docent op de cursusavond.

tijd: dinsdag 19:30-21:30 uur
startdatum:24 april 2018
plaats:Theater de Speeldoos Baarn Rembrandtlaan 35 BAARN
docent: D. (Daisy) Stauder
prijs: € 22,50
code: K17017  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  



Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: