Per categorie:  Per soort:

Basiscursus digitale fotografie voorjaar


Heeft u ook een digitale spiegelreflexcamera? Het zijn prachtige apparaten met veel mogelijkheden, maar vaak gebruikt u slechts een klein deel daarvan.

In de basiscursus fotografie neemt fotograaf Bart Stornebrink u mee in de wereld van sluitertijd, diafragma, en iso-waarden. U leert veel over de techniek, bijvoorbeeld over belichtingscorrecties en scherptediepte. We onderzoeken ook wat u met de camera allemaal kunt doen in de dagelijkse praktijk, en staan kort stil bij de nabewerking van uw foto's. U krijgt kleine opdrachten mee naar huis, waarvan we de resultaten in de eerstvolgende bijeenkomst bekijken en bespreken.

Meebrengen: uw camera (compact, systeem, hybride of spiegelreflex); lenzen; de handleiding.

Over de docent:
Bart Stornebrink is beroepsfotograaf. Hij geeft al jaren fotografieworkshops. Voor hem is fotograferen het vastleggen van de eigen emotie. U probeert te vatten wat u voelt, wat u ziet, wat u ervaart. De foto is pas geslaagd als u dat weet over te brengen' De techniek staat daarvoor ten dienste, maar is niet het uitgangspunt. Het is handig om te weten hoe het gereedschap werkt, maar bij het maken van een goede foto komt meer kijken.


tijd: dinsdag 19:30-21:30 uur
periode:6 maart t/m 10 april 2018 - 6 lessen
plaats:Theater de Speeldoos Baarn Rembrandtlaan 35 BAARN
docent: B. (Bart) Stornebrink
prijs: € 150,00
code: H17010

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: