Per categorie:







  Per soort:









De Baarnse Broodbakcursus


Wie 's morgensvroeg door de Laanstraat loopt of fietst, ruikt die heerlijke geur van versgebakken brood. Dan bakt Silvester Kuiper, in de traditie van zijn vader, het brood waar Baarn beroemd om is. Wilt u de geheimen van het bakkersvak leren kennen? Kom dan naar de bakkerij.

De eerste avond leert u alles over het maken van deeg, bakt u onder het oog van de meester uw eigen brood, en krijgt u een pakketje mee om thuis voor de volgende les een brood te bakken. U leert ook broodfiguurtjes maken voor de Pasen.

De tweede avond wordt uw zelfgebakken brood beoordeeld (wat ging er goed/wat mis), laat Silvester onder andere zien wat rijstijd doet met deeg, en maakt u broodfiguren.

Meenemen:
Schort en litermaat.

De prijs van de workshop is inclusief ingrediŽnten en consumpties.

tijd: dinsdag 18:00-22:00 uur
periode:6 maart t/m 13 maart 2018 - 2 lessen
plaats:Bakkerij Kuiper Laanstraat 51 BAARN
docent: S. (Silvester) Kuiper
prijs: € 79,50
code: K17003  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  



Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: