Per categorie:







  Per soort:








De Baarnse Broodbakcursus


Wie 's morgens vroeg door de Laanstraat loopt of fietst, ruikt die heerlijke geur van versgebakken brood. Dan bakt Silvester Kuiper in de traditie van zijn vader het brood, waar Baarn beroemd om is. Wilt u de geheimen van het bakkersvak leren kennen? Kom dan naar de bakkerij. De eerste avond leert u alles over het maken van deeg, bakt u onder het oog van de meester uw eigen brood, en krijgt u een pakketje mee om thuis voor de volgende les een brood te bakken. U leert ook broodfiguurtjes maken voor de Pasen. De tweede avond wordt uw zelfgebakken brood beoordeeld (wat ging er goed/ wat mis) en laat Silvester onder andere zien wat de rijstijd doet met deeg en maakt u broodfiguren.

Silvester Kuiper is de 4e generatie broodbakker. Hij is gepassioneerd van brood, met name desembrood. Graag deelt hij deze passie met u. ”Vandaar dat ik deze cursus geef voor de Volksuniversiteit”.

Meenemen: schort en litermaat

tijd: dinsdag 18:00-22:00 uur
periode:26 maart t/m 2 april 2019 - 2 lessen
plaats:Bakkerij Kuiper Laanstraat 51 BAARN
docent: S. (Silvester) Kuiper
prijs: € 92,50
code: K18009  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  



Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: