Per categorie:  Per soort:

Lezing Nooit meer stress


Aan de hand van zijn laatste boek laat Onno Nieveen in een bruisende lezing de nieuwste inzichten en ontwikkelingen passeren op het gebied van:
∑ (werk) stress en waarom we er last van hebben,
∑ het nieuwste op het gebied van stress reductie,
∑ hoe we in 10 min/dag van stress afkomen.
Hij introduceert ook een absolute noviteit en de 'missing link' op het gebied van stress reductie: PPD resonantie. Een zeer bijzondere ont-stress methode die is ontstaan in de vluchtelingenkampen van Centraal Afrika en die gebruik maakt van moderne communicatiemiddelen als smartphone en laptop. Onno creŽert altijd interactieve bijeenkomsten, waarbij het publiek ook zelf kan ervaren wat PPD resonantie teweegbrengt.
Een lange of korte bijeenkomst, het publiek gaat gegarandeerd naar huis met zeer praktische en zelfs persoonlijke tips hoe eenvoudig een 'Nooit-meer-stress-leven' te leiden.

Over de docent: Onno Nieveen (1963) studeerde milieutechnologie in Wageningen. Deze studie maakte hem bewust van de complexiteit van de mens, zijn omgeving en de noodzaak om in balans met die omgeving te leven. Zijn zoektocht leidde hem langs verschillende en uiteenlopende opleidingen, reizen en banen. In zijn huidige werk als gezondheids- en mental coach komen al die opleidingen en ervaringen samen.tijd: donderdag 20:00-22:00 uur
startdatum:28 september 2017
plaats:Theater de Speeldoos Baarn Rembrandtlaan 35 BAARN
docent: H.O. (Onno) Nieveen
prijs: € 17,50
code: P17001

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: