Per categorie:  Per soort:

Cursus Arabisch voor beginners (A0/A1)


Tijdens de cursus maakt u kennis met de officile taal van de Arabische wereld: het Modern Standaard Arabisch (MSA). U maakt kennis met het Arabische schrift. Van losse letters leert u hoe woorden gemaakt kunnen worden en op deze manier oefent u constant het schrift. Van losse woorden gaat u nominale zinnen leren. Zinnen zonder het werkwoord zijn in de tegenwoordige tijd. Tegelijkertijd bent u dan in staat om eenvoudige gesprekken te voeren; zich voorstellen bijvoorbeeld.
U leert ook de belangrijke basiswerkwoorden en hoe u zich kunt uitdrukken in verschillende situaties. U leert informatie te geven en te vragen over onderwerpen als: naam, beroep, woonplaats, werk, hobby enz. Daarnaast leert u wat u kunt zeggen in een restaurant of een caf en u leert de verschillende manieren van groeten en afscheid nemen.

Lesmateriaal: Mastering Arabic 1 - Pack; Jane Wightwick & Mahmoud Gaafer (ongeveer 40 euro). ISBN: 9781137380456 (boek en CD), te bestellen via Bol.com.

Over de docent: Sabri Emam is geboren in Caro, Egypte, in 1971.
Na VWO ging hij Arabische letterkunde studeren aan de universiteit van Caro.
Na een klein jaartje les te hebben gegeven aan een middelbare school, is hij met zijn Nederlandse vrouw ( die ook Arabisch heeft gestudeerd) naar Nederland verhuisd. Een combinatie van studeren en lesgeven aan de universiteit van Utrecht was ideaal. Hij heeft daar Arabische taal en cultuur verder gestudeerd en jaren lesgeven.
Daarnaast heeft hij economie gestudeerd waarna hij als financial controller ging werken. Dit doet hij nog steeds naast zijn werk als docent en vertaler.

tijd: dinsdag 20:30-22:00 uur
periode:26 september t/m 17 april 2018 - 24 lessen
plaats:Theater de Speeldoos Baarn Rembrandtlaan 35 BAARN
docent: S.M. (Sabry) Emam
prijs: € 285,00
code: T17024

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: