Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C21013

Schilderen met acrylverf

Schilderen met acrylverf
Cursuscode: C21013

Naast technische informatie over het werken met acrylverf krijg je in deze cursus les in kleurgebruik, perspectief en compositie. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

We beginnen de les met een opdracht. Aan de hand van voorbeelden gaan we deze verder bespreken, zodat we goed kunnen starten. Iedereen wordt zoveel mogelijk persoonlijk begeleid om zo ieders voorkeur voor stijl en onderwerpen verder te ontwikkelen. Dit kan zijn portret, landschap, bloemen, stilleven en abstract.

Tijdens de lessen wordt het werk met de hele groep besproken .

 

Donderdag 20 januari 2022
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 165,00
Mw. M. (Marion) Kraus
09:30 - 11:30
Locatie: De Speeldoos (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marion) Kraus
M. (Marion) Kraus
Mijn opleiding heb ik gedaan aan academie Minerva in Groningen. In mijn schilderwerk ben ik niet eenkennig ik maak zowel portretten als stilleven en abstract werk. Het stilleven heeft mijn voorkeur omdat je dan nooit afhankelijk bent van derden. Het stilleven is ook vaak de basis van mijn abstracte werk. Ook in mijn fotografie zie je de voorkeur van het stilleven , de liefde hiervoor komt door de prachtige 17 eeuwse stillevens die mij altijd weer inspireren. Geschiedenis en vooral kunstgeschiedenis is mijn 2de liefde deze heb ik de afgelopen 9 jaar prachtig samengebracht met mijn werk als museumdocent in het Drents museum in Assen. http://www.marionkraus.com/ http://www.fotomarionkraus.com/