Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C19014

Aquarel-acryl

Aquarel-acryl
Cursuscode: C19014

Tijdens deze cursus heeft u de mogelijkheid om met de verschillende materialen te werken en te experimenteren. Als u liever steeds met hetzelfde product werkt is dat ook prima. Tijdens deze cursus staat hoog in het vaandel dat alles mag en niets hoeft. We ontdekken graag met elkaar, kijken naar elkaars vorderingen en leren van elkaar.
De cursisten worden individueel door de docent Patricia Lotens begeleid bij het uitwerken van de ideeën, waarbij elementen als vorm, lijn en kleur aan de orde komen. Meestal werken de cursisten aan de hand van zelf meegebrachte foto's (bijv. van een kalender of uit een tijdschrift) maar ook wel aan de hand van geënsceneerde stillevens.
De uitgebreide materialenlijst is verkrijgbaar bij het kantoor van de Volksuniversiteit.

Woensdag 8 januari 2020
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 160,00
Mw. P. (Patricia) Lotens
20:00 - 22:00
Locatie: De Speeldoos (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P. (Patricia) Lotens
P. (Patricia) Lotens
Patricia heeft tekenen en schilderen geleerd aan de Kleine Academie en Wackers Academie beiden te Amsterdam. Na jarenlang geschilderd te hebben een kleine overstap gemaakt naar het porseleinschilderen. Door de keramiekoven waarin het schilderwerk op porselein gebrand wordt de klei ontdekt. In Gouda de Nederlandse Keramiekopleiding opgeleid tot keramist. Het is haar passie om kennis over te dragen en de kunstzinnige talenten bij de cursisten naar boven te halen. Patricia werkt al vele jaren met veel plezier bij de VU in Baarn en is verbonden als docent aan de Kleiacademie in Amsterdam.